Reset je Geldzaken© en bouw je mooiste leven

Laat dit veld blanco

Die lange dag zit er op. Je komt thuis en je ziet je partner in de keuken rommelen om het avondeten klaar te maken. Het gezicht van je lief staat op onweer…

Je weet precies waarom; er zijn wat spullen in huis aan reparatie toe. En je wordt er elke dag mee geconfronteerd. En het betekent dat het een hele dure decembermaand wordt.

Je weet precies wat je partner wil. Nieuwe spullen. Het huis opknappen. En ein-de-lijk eens toekomen aan die grote droom van jullie tweetjes. “Waarschijnlijk niet dit jaar” denk je. Misschien volgend jaar. Misschien.

Jullie redden het wel elke maand. Soort van nét. Maar waarom loopt het allemaal niet makkelijker? Waarom kost het zoveel moeite om dat schip dat jullie huishouden heet drijvende te houden? Jij werkt hard en je wéét dat je lief hard werkt.

Je wilt méér. Je wilt de kinderen meer kunnen geven. Niet persé spullen, maar ervaringen. Vakanties. Quality time met het gezin.

Want er ís gewoon geld. Maar hoe kan het nou dat er nooit iets over is? Waar gaat het toch elke maand aan op? Een gevoel van machteloosheid overmant je.

“Waarom komen we nauwelijks aan sparen toe”, vraag je je af. Laat staan aan de grote dingen. En harder werken is geen optie.

Jouw gesprekken met je partner gaan steeds vaker alleen over geld. En waarom iets níet kan. En wanneer het dan misschien wél kan. Frustrerend!

Je wilt gewoon weer leuke gesprekken, tevredenheid, iets opbouwen en ergens naar toe kunnen gaan. En je wilt gehoord worden en gezien worden. Want jij wilt ook dingen, en niet alleen maar bezig zijn met geld verdienen.

Je wilt je vrienden zien. Die geweldige strandvakantie. Gewoon leuke en ontspannen dingen doen. 

Je hoofd zit vol.

Ik wil je graag laten zien dat het ook anders kan zonder dat het heel veel van jullie tijd vraagt.

Het kán anders, met een heel praktisch financieel plan dat precies in jullie leven past. Maar dan wel een ander, beter leven. Een leven dat past als een handschoen omdat alles wat er echt toe doet voor jullie ook echt gezien en gehoord wordt.

Want stel je eens voor hoe het zou zijn als, over een tijdje, je dít kunt ervaren …

Laat dit veld blanco

Je wordt wakker en je kijkt hoe laat het is. Oh, het is al half 8. Je voelt je ontspannen en je partner naast je wordt ook langzaam wakker. Je rekt je heerlijk uit en je gedachten gaan naar verse koffie.

Terwijl je in de keuken genietend en stiekem slurpend naar buiten staart zie je de verandering van de seizoenen nu echt. En je denkt terug aan dat moment, nu 5 maanden geleden. Toen was het heel ander weer dan nu. En jij voelde je zo ontzettend anders dan nu.

Je had zorgen over hoe dat nou moest in huis. Met jullie geldzaken. Er was ontevredenheid en onbegrip. Het lijkt een eeuwigheid geleden. Je lichaam herinnert zich het gevoel van toen. De verkramping op je borst die je soms kon voelen.

En nu – verademing. Er is rust. Er is duidelijkheid. De verbinding met je lief is weer terug. Je kunt je weer op de goede dingen focussen. Je weet precies wat jij – jullie – te doen hebben. Het voelde zo goed toen om uit te spreken wat voor jou een echt vervuld leven maakt. Je partner voelde precies hetzelfde. En het is nog steeds zo. Je hebt een plan nu. Een heerlijk, praktisch plan waar jullie samen zó achter staan. Omdat het echt over jullie leven gaat.

En alles is daarna zoveel makkelijker geworden. De zaak. Het geld verdienen. Het bouwen samen en het lachen samen. Precies weten wat je wilt en wat er nodig is geeft duidelijkheid. En dus ook aan je geldzaken. Precies wat Annemieke toen zei. Maar nu voel je het echt. Hé, de zon breekt door. Heerlijk.

Maak je hoofd vrij om weer te kunnen genieten en te doen waar je goed in bent. Wat houd je tegen om dit echt te gaan doen? Jouw gezin is het waard. Laat je nu inspireren!

Krijg direct grip op jullie geldzaken en maak kennis met mijn aanpak: in 4 stappen financiële rust voor jouw  ondernemende gezin. Meld je hier aan voor jouw krachtige stappenplan:

 
 
Laat dit veld blanco
budgetcoach financieel coach geld vrijheid ontspannen